E n g l i s h English version
IQM.ro


IQ Management intranet ERPTermeni si conditii pentru servicii IQMAcceptarea conditiilor

Serviciile IQ Management sunt oferite de catre compania noastra numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse, ceea ce presupune acceptarea in totalitate a acestora. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate fara notificarea prealabila a utilizatorului.
In cazul in care acesta nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor IQM.

Descrierea serviciilor

Toate serviciile oferite de Portalul IQM sunt subiectul acestui acord de utilizare. Utilizarea oricaruia dintre serviciile noastre presupune faptul ca dispuneti de echipamentele necesare, precum si de o conexiune la reteaua Internet, platind toate taxele asociate acestora.
IQ Management nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site-urile proprii. Utilizatorul poate folosi informatiile furnizate de IQM pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea acestor servicii sau informatii, acceptati ca nu veti da in judecata compania.

Obligatiile utilizatorului

Pentru personalizarea serviciilor din portal, utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa.
Utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile IQM. Compania noastra nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii portalului.

Politica de privatiune

IQ Management isi rezerva dreptul de a folosi datele furnizate de utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii, asigurandu-i pe acestia ca nu va face publice datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. Compania noastra isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai.

Conditii si restrictii de ordin tehnic

IQM nu isi asuma nici o responsabilitate pentru cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
De asemenea, nu are nici o responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile din orice motive tehnice care pot aparea din cauza interne sau externe companiei.

Garantii

IQ Management nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea lor. De asemenea, nu se ofera garantii in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor IQM, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

Termenii acordului

IQ Management isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului.
IQM poate inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.
De asemenea, IQ Management isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.
IQ MANAGEMENT SRL
CUI RO199311, RC J23/1003/20.05.2005
TehnoPark Corbeanca, Petresti, judetul Ilfov, Romania, Tel: +40 21 350 25 09, Fax: +40 21 350 25 10, E-mail: office@iqm.roDesigned by Delta IQ Management este inscrisa sub Nr. 32345 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter Personal, in conformitate cu prevederile din Legea Nr. 677/2001 - modificata si completata.
Copyright © 2002-2019
IQ Management
Powered by IBM Domino
 Webmaster

Sus